Een bandencentrale in Asse-Ternat? Mobiele Bandenservice is the place to be!

Mobiele Bandenservice: een meerwaarde voor uw banden… en voor uzelf

Een betrouwbare partner hebben voor uw wagen en banden is geen overbodige luxe. Denk er maar eens over na: uw veiligheid staat u toch ook nauw aan het hart? Wel, ook voor ons. Dat is dan ook precies de reden waarom wij u een uitgebreid aanbod van diensten voor u in petto hebben en deze aanbieden in een klantvriendelijk kader.

Een snelle dienstverlening, zonder ellenlange wachtrijen en onnodig tijdverlies. Kwalitatieve producten en materialen van de allerbeste merken. Een jarenlange ervaring met een uitgebreide expertise. Een continue service 7/7, ook na de werkuren en tijdens zondagen. Het zijn slechts enkele van de vele troeven van uw bandencentrale in Asse-Ternat!

Hulp ter plaatse dankzij uw bandencentrale in Asse-Ternat

Stel: u bent gehaast, maar kan nog net op tijd op werk zijn als u onmiddellijk vertrekt. Maar dan komt u aan uw wagen en dan merkt u dat u een lekke band hebt. Er is niets zo vervelends en ongelegen als dergelijke situatie. Maar wat kan u er aan doen? Wat kan u doen om toch nog op tijd op uw werk aan te komen en alsnog zoals gepland uw taken kan uitvoeren? Wel, bel uw bandencentrale in Asse-Ternat en wees verzekerd van een snelle interventie ter plaatse!

En bovendien is een lekke band niet het enige waarvoor ons team van professionele medewerkers graag ter plaatse komt. Bij ons kan u immers ook terecht voor andere diensten. Wilt u bijvoorbeeld spiksplinternieuwe banden voor uw wagen? Of zoekt u misschien blitse velgen? Of wilt u uw wagen klaarmaken voor uw skivakantie en zoekt u kwalitatieve winterbanden? Niets vormt een probleem voor uw bandencetrale in Asse-Ternat!

Op zoek naar een bandencentrale in Asse-Ternat? Contacteer ons vandaag nog!

Er is niets zo gemakkelijk als een service ter plaatse, om het even voor welk doeleinde. Wel, onze bandencentrale in Asse-Ternat komt met het grootste plezier tot bij u om al uw bandenvragen en –vraagstukken van de baan te helpen. Of het nu gaat om de vervanging van een lekke band of de montage van nieuwe velgen, Mobiele Bandenservice staat 7/7 ter uwer beschikking!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.