Service op maat van uw wagen met uw bandencentrale in Brussel

Klantvriendelijkheid en gebruikscomfort centraal bij uw bandencentrale in Brussel

Bij uw bandencentrale in Brussel staat niet alleen kwaliteit voorop, maar ook een 100% klanttevredenheid. We weten als geen ander hoe het is om na een lange werkdag net te laat te komen voor een check-up van uw banden of voor een technische controle. Het wekt frustraties op en bovenal: uw blijft misschien wel een dagje langer onverantwoord rijden op de weg.

Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel wordt gedragen, bent u bij ons zeker van een snelle dienstverlening, om het even wanneer. Dankzij Mobiele Bandenservice kan u voortaan ook na uw werk, tijdens het weekend en tijdens zondagen rekenen op echte bandenprofessionals en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de staat van de banden van uw voertuig.

Ontdek het ruime aanbod van uw bandencentrale in Brussel

Bovendien kan u bij ons terecht voor om het even welk type voertuig. Hebt u een personenwagen? Of misschien wel een vrachtwagen of aanhangwagen? Geen probleem. Uw bandencentrale in Brussel is gespecialiseerd in alle mogelijke banden en stelt alles in het werk om aan al uw vragen en noden te voldoen. Zo zit u bij ons goed voor onder andere de volgende services:

  • De verkoop van velgen
  • De verkoop van banden
  • De vervanging van winterbanden door zomerbanden en omgekeerd
  • Het onderhoud van uw wagenpark
  • Dringende interventies

Mobiele Bandenservice: uw bandencentrale in Brussel voor alle banden

Met onze jarenlange ervaring en opgedane expertise, behoren wij tot de meest gerenommeerde bandenspecialisten in Brussel en omgeving. Wij gaan als geen ander in op de noden van onze klanten en dus op deze van hun voertuigen, ook op deze van u!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.