Uw banden zijn in goede handen bij uw bandencentrale in Leuven

Klantvriendelijke service bij uw bandencentrale in Leuven

Of u nu beschikt over een personenwagen, een vrachtwagen of een aanhangwagen: de banden moeten het hele jaar door voorzien worden van een regelmatige check-up. Ze zijn zeer onderhevig aan gebruik en aan invloeden van buitenaf, dus een betrouwbare partner die weet waar hij mee bezig is, is geen overbodige luxe. Uw bandencentrale in Leuven biedt u daarom een snelle dienstverlening, zonder in te boeten op kwaliteit.

En alsof dat nog niet alles is, kan u bij Mobiele Bandenservice ook terecht voor tal van andere troeven, waaronder:

  • Beschikbaarheid na de kantooruren en tijdens zondagen
  • Jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow
  • Mobiele service aan huis
  • Geen ellenlange wachttijden
  • Geen onnodig tijdverlies

Bij uw bandencentrale in Leuven zit u goed voor een ruim aanbod

Uw bandencentrale in Leuven heeft bovendien nog heel wat meer te bieden dan een klantvriendelijk totaalpakket, want ook voor onze ruime waaier van producten en materialen staat Mobiele Bandenservice bekend. Ons bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige onderdelen van de meest gerenommeerde merken. En neen hoor, u hoeft hiervoor niet al uw spaarcenten voor aan te spreken!

Waarvoor u precies bij ons terecht kan? Wel, bij ons zit u goed voor om het even welke reparatie aan uw banden. Heeft u bijvoorbeeld een lek? Dan komen we zo snel mogelijk ter plaatse om u uit de nood te helpen. Wilt u nieuwe banden voor uw wagen? Of wilt u de winterbanden vervangen door zomerbanden, zodat uw wagen vakantieproof is? Geen probleem. En alsof dat nog niet genoeg is, kan u bij ons ook terecht voor de verkoop van velgen. Stalen velgen, aluminium velgen: we hebben het allemaal.

Mobiele Bandenservice: de betere bandencentrale in Leuven

Uw bandencentrale is 7/7 beschikbaar in heel Leuven en omgeving. Bekijk alvast ons uitgebreid aanbod van diensten en laat u verrassen door onze prijslijst! Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of de verkoop van banden of velgen: bij Mobiele Bandenservice staan uw banden steeds in de spotlights.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.